Betalen

Betalingen bij Keukenmarkt gebeuren binnen een beveiligde omgeving
 
 
Welke betaalmogelijkheden heeft u?
U kunt betalen middels creditcard, iDEAL, mistercash/bancontact, bankoverboeking vooraf, paypal, pinbetaling of klarna (achteraf betalen). Betaling middels Ideal, bankoverboeking, pin is volledig gratis. Voor de betaalwijzen creditcard, mistercash, paypal en klarna rekenen wij een opslag van 2% op de verkoopprijs van het product inclusief BTW en eventuele verzendkosten. Deze opslag wordt ons aangerekend door de betalingsinstantie in kwestie, en de aangerekende opslag is niet hoger dan de daadwerkelijke kost.
Hoe werkt achteraf betalen via klarna?
U plaatst de bestelling bij ons en ontvangt van Klarna een factuur. Deze dient u binnen 14 dagen na ontvangst over te maken.
Let wel, deze betaalmethode dient gevalideerd te worden door de diensten van Klarna. Klarna zal u hierover per e-mail berichten over het de beslissing. Ingeval van een positieve terugkoppeling zal Keukenmakrt uw bestelling per direct in behandeling nemen.

Met welke creditcard kan ik betalen en hoe?

U kunt betalen met de Visa of Mastercard. U plaatst uw bestelling en kiest voor betaling middels creditcard Bij betaling vult u uw creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en vindt u meestal aan de achterzijde van uw creditcard. De gegevens worden naar uw creditcardmaatschappij verstuurd. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvangt u hierover bericht. In veel gevallen wordt het bedrag aan het einde van de maand van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie uw creditcardmaatschappij)